Wie zijn wij?

Zingen met enthousiasme voor geloof en muziek

Gospelkoor Reflection uit Assen is een koor met een rijke geschiedenis. Opgericht in 1990 en sindsdien hebben we onder leiding van diverse dirigenten heerlijk mogen zingen en optreden! Enthousiasme en passie voor muziek en geloof kenmerken het koor en de leden. Vanaf april 2019 staat het koor onder leiding van Carola Tavenier.

Reflection betekent weerspiegelen.

We willen met de liederen (Nederlands en Engels talig) die we zingen Gods liefde weerspiegelen en uitstralen naar elkaar en ons publiek. We zijn een hechte groep zangers . We leven in veel opzichten met elkaar mee.

.We kunnen nog heel goed nieuwe leden gebruiken… vooral bassen en tenoren maar alten en sopranen zijn ook van harte welkom! Houd je van zingen? Kom gerust eens op een repetitie avond kijken/luisteren! We repeteren iedere donderdagavond van 20.00-22.00 uur in de Kandelaarkerk in Assen
Van harte welkom!

Kerkdiensten


We geven graag een concert..zelf of samen met meerdere koren. Naast onze eigen pianist en fluitiste hebben we dan vaak een begeleidend combo. Ook leveren we regelmatig een bijdrage aan kerkdiensten.
Door toedoen van Corona is er de afgelopen jaren niet zoveel terecht gekomen van één en ander maar we zijn nu gelukkig weer op dreef!

Wil je Reflection uitnodigen voor een kerkdienst of ander optreden? Klik dan hier.