2020: Reflection bestaat 30 jaar!

In 2020 vieren wij FEEST!, want Reflection bestaat 30 jaar. Dat gaan we vieren en jij kan erbij zijn!! Ben je eerder lid geweest van Reflection? Kom het feest dan met ons meevieren, en zing dit project met ons mee! Maar ook als je nog niet eerder hebt gezongen in een koor, ben je van harte welkom. Mannenstemmen kunnen we extra goed gebruiken! Aarzel niet, en kom eens langs!

In januari zijn er open repetities met leuke workshops. Hou de website en onze facebook pagina goed in de gaten voor nieuwe informatie en activiteiten. Kijk ook in de agenda.

Het jubileum project FEEST!

Dit project loopt van januari tot en met oktober 2020, en wordt afgesloten met een feestelijk concert op 10 oktober 2020 (datum onder voorbehoud). De precieze invulling blijft nog even een verrassing…. maar een feest wordt het in elk geval!

Het project begint met open repetities in de maand januari, gecombineerd met een aantal workshops. Deelname is geheel vrijblijvend, gratis en vooraf opgeven is niet nodig.

We zingen muziek van moderne gospelartiesten en bands zoals Lauren Daigle, Rend Collective en vele andere. Oude bekende en nieuwe nummers komen voorbij. Alle liederen passen bij het thema feest, omdat wie iets te vieren hebben, omdat we dankbaar zijn voor wie God is, voor Reflection en voor ieder persoonlijk en omdat we houden van zingen!

Naast het feestconcert zullen we vaker voor publiek te horen zijn. Bijvoorbeeld samen met de Koningsband en de Notenkrakers, of in een kerkdienst. Zodra de data bekend zijn, komen deze in de agenda te staan.