Concert 16 september

CONCERT GOSPELKOOR REFLECTION, SPECIAAL VOOR JOU!

Op zaterdag 16 september staat tijdens het concert ‘Uw keus’ van Gospelkoor Reflection de muziekkeuze van het publiek centraal. De muziekkeus van jou dus! Via een enquête tijdens het laatst gehouden concert en oproep via de Facebookpagina konden concertbezoekers aangeven welke liederen Reflection zou moeten zingen tijdens het eerstvolgende concert. Op 16 september zal Reflection aan deze wensen gehoor geven tijdens een concert, wat om 19.30 uur begint en wordt gehouden in De Kandelaarkerk aan de Oude Molenstraat in Assen.

Het gospelkoor gaf de afgelopen zeven jaren veel verschillende concerten in verschillende locaties en met verschillende artiesten. Elke keer werd er een nagenoeg compleet nieuw repertoire voor de concerten ingestudeerd. Tijdens de concerten mocht het koor vele bezoekers ontvangen. Hoogste tijd om deze bezoekers van de concerten eens centraal te stellen.

De liederen die zijn opgegeven zijn zeer divers. Zo werd er gevraagd om liederen uit de Johannes de Heer bundel, werd er gevraagd om liederen van de bekende bands Hillsong en Sela. Ook vroeg het publiek om muziek van het Oslo Gospel Choir en werden een paar Psalmen opgegeven.

Er is dus voor iedereen iets te genieten deze avond. Om het publiek maximaal in de watten te leggen, mag iedereen deze avond naar binnen zonder te betalen. Wel wordt er een collecte gehouden voor de onkosten.

Iedereen is van harte welkom!