AANKONDIGING NIEUW PROJECT

BELEEF KERST EN PASEN IN ÉÉN PROJECT


De geboorte, het lijden en de opstanding van Jezus zijn zonder twijfel de gebeurtenissen uit Jezus leven waar we in het hedendaagse leven het meest bij stil staan. Wat er gebeurde tijdens Kerst, Goede Vrijdag en Pasen is bij de meeste mensen wel bekend.

Met Reflection willen we deze gebeurtenissen vanaf september centraal gaan stellen. We zullen Kerst en Pasen gaan vieren. Dat zullen we doen door met kerst deel te nemen aan een concerttour met een 3 andere koren en drie concerten te geven in december.
Daarna zullen we rond Pasen een prachtig concert gaan geven met de muziek van The Messiah van het Oslo Gospel Choir. Afgelopen maart ging deze productie in Nederland in première. Vele gospelliefhebbers hebben hier van genoten. Dit is jou kans om deze muziek de komende maanden zélf in te studeren en te zingen!

We zullen tijdens deze projecten stil staan bij wat Kerst en het lijden van Jezus voor ons betekent heeft. We zullen dus niet alleen maar mooie liederen instuderen en concerten geven, maar we willen deze belangrijke momenten van het evangelie echt samen gaan beleven.

Meezingen met Reflection betekent lid zijn van een projectkoor waarbij wordt toegewerkt naar één of meerdere concerten. Er wordt van je verwacht dat je thuis je muziek instudeert door middel van beschikbare oefentracks, zodat er tijdens de repetities meteen begonnen kan worden met het afwerken van de muziek. Daarnaast betekent het dat je onderdeel wordt van een club enthousiaste mensen die samen ontzettend veel plezier beleven aan het zingen. Een club mensen die door het zingen invulling en uiting geven aan hun geloof. Die concerten geven waarin we mensen willen raken, mensen willen vermaken en mensen een boodschap mee willen geven.

Doe je mee? Je bent van harte welkom!

21 september en 28 september hebben wij open repetities!
Op donderdag van 20.00 – 22.00 uur in De Kandelaar, Oude Molenstraat 20 in Assen

Heb je vragen? Stuur dan even een mail naar reflectionassen@hotmail.com